Udskriv

Så er håndværkerne så småt gået i gang, sommerferien er overstået, og temperaturen er faldet til et niveau, hvor det er til at arbejde igen.

 

Allerførst skal der males nogle mursten.

 

 

Farverne snyder lidt, da lyskilden ikke er optimal til fotografering, de er mere gule end de fremstår her når de kommer fra Faller. Den gule farve er blandet af Humbrol Gul Mat nr. 14 samt Grå mat nr. 31 indtil jeg har opnået den farve jeg ønskede. Efter at "stenene" er tørre, er der blevet påført et lag grå akrylmaling, som er aftørret igen, for at fremhæve fugerne.

Næste step skulle så være gavlene, jeg prøvede først en Humrol Brick Red nr. 70, men resultatet bliver alt for mørkt, så jeg må have gang i blanderiet for at få en farve der bare nogenlunde kan matche den røde cementfarve som gavlende har. Jeg tænker at det må være en variant af okkerrød.Indtil jeg lige får tænkt igennem, hvilke farver der skal blandes sammen, må det være tid til at få malet vinduesrammerne. Så vidt jeg har kunnet finde ud af, har de aldrig været hvide, og med bygningens opførelselsperiode, omkring 1885, tænker jeg at døre og vinduer godt kunne være en grønlig farve, i retning af den der blev brugt på de tyske personvogne fra den tid, da dette var en tidstypisk farve, der var billig at producere.

 

 Betriebsverwaltung